Publicat pe 2 comentarii

Uleiul Ozonat și Uleiul cu Pulpă de Cătină
Din dorința de a vă oferi produse cât mai naturale, care să ajute la creșterea imunității organismului atât în perioada sezonului rece, cât și în alte perioade ale anului, adăugăm în portofliu 2 produse noi – Uleiul Ozonat  și Uleiul cu Pulpă de Cătină.
Uleiul Ozonat și Uleiul cu Pulpă de Cătină sunt suplimente alimentare care aduc un aport ridicat de vitamine naturale, ajutând la detoxifierea organismului și creșterea imunității.

Uleiul Ozonat sau Uleiul infuzat cu oxigen activat este un foarte bun detoxifiant, oxigenează organismul, este un bun imunomodulator, întărește sistemul imunitar, îmbunătățește apărarea organismului împotriva factorilor nocivi, antiinflamator, crește metabolismul corpului, un puternic analgezic, reduce vâscozitatea coagulării sângelui și accelerează absorbția cheagurilor de sânge.

Uleiul cu Pulpă de Cătină conține peste 200 de substanțe nutritive, inclusiv acizi grași pe care organismul uman nu îi poate produce:
Cătină are numeroase indicaţii terapeutice și este recomandată pentru tratarea numeroaselor afecţiuni hepatice, endocrine, digestive, gastroduodenale sau a ulcerului gastric. Cosumul de ulei cu cătină este indicat  în tratarea răcelilor şi a virozelor respiratorii, având un mare aport de vitamine şi substanţe ce întăresc sistemul imunitar.

2 comentarii la „

  1. Informatii grozave. Noroc ca am dat peste site-ul tau din intamplare (stumbleupon). L-am marcat pe carte pentru mai tarziu!

  2. Something for all the boobie lovers…. http://prephe.ro/Bdsn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *