termeni și condiții

Răspundere
PISOK A.B. INTERNATIONAL SRL ia toate măsurile rezonabile pentru a se asigura că informațiile conținute în prezentul site sunt corecte și complete la momentul publicării. PISOK A.B. INTERNATIONAL SRL nu garantează că funcțiile sau serviciile prezentate pe site-ul https://www.soriol.ro vor fi neîntrerupte sau libere de erori, că defecțiunile vor fi corectate în timp util. În măsura permisă de lege, PISOK A.B. INTERNATIONAL SRL nu este responsabilă pentru nici o pagubă decurgând din funcționarea necorepunzătoare a site-ului https://www.soriol.ro, a serviciilor sau dispozitivelor tehnice conectate.
Informațiile prezentate pe site-ul https://www.soriol.ro au caracter informativ și pot fi modificate, fără o informare prealabilă. Pentru informațiile afișate eronat despre produs ne alocăm dreptul de a nu onora comanda, de a anunța clientul în legătură cu eroarea intervenită și de a recompensa clientul cu cel mult 25% din valoarea produselor afișate eronat pentru care s-a făcut o comandă. Imaginile produselor sunt afișate în magazinul virtual cu titlu de prezentare a produsului în sine. În cazul în care produsele sunt diferite față de cele comandate, Cumpărătorul este indreptățit să schimbe produsul comandat cu un altul identic sau diferit, în acelasi preț sau cu plata diferenței de preț între produse.
Conținutul site-ului (însemnele grafice, text, imagini, clipuri, programe, butoane, sau alte date) sunt proprietatea PISOK A.B. INTERNATIONAL SRL, protejate în conformitate cu Legea drepturilor de autor și nu pot fi prelucrate, copiate sau folosite fără acordul scris al PISOK A.B. INTERNATIONAL SRL. Prețurile produselor și serviciilor afișate în cadrul site-ului https://www.soriol.ro includ taxe conform legii în vigoare. Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în cadrul comenzii, la finalizarea acesteia. PISOK A.B. INTERNATIONAL SRL va emite către Cumpărător o factură pentru produsele livrate și serviciile prestate.

Responsabilități
Vânzătorul se obligă să asigure ambalarea corespunzătoare a produselor, să transmită documentele însoțitoare și să expedieze Produselele / Serviciile în sistemul agreat de către Cumpărător. Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor și Serviciile pe teritoriul României. Termenul de livrare este de maxim 5 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii. În cazul în care comenzile nu pot fi onorate în timp util sau Vânzătorul primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, va fi anunțat Cumpărătorul și de comun acord se va stabili un nou termen de livrare.
Cumpărătorul este responsabil de deteriorarea produselor după recepția lor, sau de pierderea acestora.
Produsele se livrează în limita stocului disponibil.

Transferul proprietății
Proprietatea asupra Bunurilor și Serviciilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea Cumpărătorului în locația indicată în comanda și semnarea de primire a documentului de transport. În cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către Vanzator să permită Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare și achitării eventualei contravalori a acestora.

Riscuri
Produsele deteriorate în urma transportului vor fi înlocuite, daca se va face dovada culpei curierului/transportatorului și cu condiția instiințării vânzătorului în termen de 24 ore de la primirea coletului.
Pentru orice defect constatat în urma cumpărării unui produs de pe site-ul https://www.soriol.ro, cumpărătorul poate solicita cf. HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau înlocuirea produsului defect.

Politica de retur
Dacă produsele comandate nu sunt ceea ce v-ați așteptat, atunci puteți returna produsele fără probleme în 14 zile de la primirea acestora. Costurile de transport se suporta de către client, conform legii.
Noi ne dăm silinţa ca produsele noastre să corespundă cerințelor dumneavpastră, dar în cazul în care produsul se deteriorează în timpul transportului, noi îţi vom înlocui gratuit produsul. Cheltuielile de transport se suportă de către client.
Rambursarea banilor se va dace în 14 zile după ce am primit pachetul de la dumneavoastră.
Pentru oricare dintre situatiile de mai sus, vă rugăm să ne scrieți un e-mail la adresa contact@soriol.ro cu datele de comandă sau apelați-ne în zilele lucrătoare la +40 729 996 677. Noi vom înregistra solicitarea și vom solicita trimite curierul la dumneavoastră.